Verkkokauppa

Cup and Bowl / Scholes Trading (y-tunnus 2183641-3) myy tuotteita täysi-ikäisille yksityishenkilöille Suomeen. Tuotteiden hinnat sisältävät arvonlisäveron. Pidätämme oikeuden hintojen ja toimituskulujen muutoksiin.

Tilaaminen

Verkkokaupasta
Tuotteet tilataan verkkokaupan kotisivuilla siirtämällä ne ostoskoriin ja valitsemalla haluttu maksutapa.

Sähköpostitse
Tuotteita voi tilata myös sähköpostitse, jolloin saat tilaus- ja maksutiedot sähköpostitse.

Puhelintilaus
Tuotteita voi tilata myös puhelimitse, jolloin lähetämme sinulle tilaus- ja maksutiedot sähköpostitse.

Kaikki asiakastiedot käsitellään luottamuksellisesti. Tilauksen yhteydessä kysyttyjä yhteystietoja ei käytetä muuhun kuin tilauksen toimitukseen tai siinä ilmenevien epäselvyyksien selvittämiseen. Tilatessasi verkkokaupasta sinun edellytetään tutustuneen ja sitoutuneen kulloinkin voimassa oleviin toimitusehtoihin.

Maksutavat

Tuotteet maksetaan kassalla verkkomaksuna painamalla valitun pankin verkkomaksupainiketta tai luottokorttimaksuna (Checkout-maksunvälityspalvelu). Tuotteet voidaan maksaa myös pankkisiirtona, saaja Scholes Trading FI8611463001101648, jolloin maksun viesti kohtaan kirjoitetaan tilausnumero.

Tilaus- ja maksuvahvistus

Tilaus on onnistunut, kun se on tallentunut järjestelmään, josta sinulle lähetetään sähköpostitse tilausvahvistus.

Toimitustapa ja -kulut

Ilmainen toimitus kaikille tilauksille Suomessa, voimassa toistaiseksi.
Sinun tulee ilmoittaa toimitusosoitteen yhteydessä jos haluat noutaa tilauksesi lähikaupasta (Siwa, Valintatalo, Euromarket), muuten tilaus lähetetään lähimpään Matkahuollon toimipisteeseen.
Saat tekstiviestin Matkahuollosta, kun tilauksesi on saapunut ja noudettavissa.

Toimitusaika

Yleisimmät toimitusaikamme Suomeen ovat tilauksesta ja toimitustavasta riippuen 2-7 arkipäivää. Emme vastaa ylivoimaisen esteen aiheuttamista viivästymisistä tai viivästysten aiheuttamista välillisistä haitoista.

Vaihto- ja palautusehdot

Sinulla on Suomen kuluttajansuojalain mukainen oikeus vaihtaa tai palauttaa koko tilauksesi tai osa siitä 14 vuorokauden kuluessa tilauksen vastaanottamisesta. Palautusoikeus koskee vain alkuperäispakkauksessa olevia käyttämättömiä ja myyntikelpoisia tuotteita. Palautuskulut 9,50 € maksaa asiakas.

Jos palautat tuotteen sinun tulee ottaa meihin yhteyttä ja annamme sinulle Matkahuollon/lähikaupan palautuskoodin.

Ongelmatilanteet

Mikäli tuote on kadonnut tai vioittunut kuljetuksen aikana on tuotteesta tehtävä välittömästi reklamaatio Matkahuoltoon.

Leave a Reply